waarom en hoe

Waarom en hoe....

Het buiten zijn is voor mij "mind-full" zonder veel "tralalala". Moeder natuur vertelt én geeft ons veel; schoonheid, hardheid, smaken, kleuren, geuren....  We hebben de laatste jaren nog beter begrepen waarom het gezond het kan zijn om buiten te zijn. 

Door samen buiten te zijn, bezig te zijn en te spreken (of juist niet). Hier is het lichaam, het hoofd en ook het hart in beweging. Kunnen denken, spreken en bewegen geeft de mens vaak richting: 'Waar kom ik vandaan, waar ga ik naar toe, wat wil ik vermijden, wat zijn mijn dromen.  

Omdat dieren soms antwoorden geven, genegenheid tonen of ons confronteren met onze eigen uitstraling neem ik soms één of mijn twee honden mee. Uiteraard doen we dit in samenspraak.

"Kwetsbaarheid begint met moed. 

Moed om er te zijn en jezelf te laten zien." 

(Brené Brown)

https://www.facebook.com/groeiringen